EURO CHN Logo
Kinaresor
20 olika kinaresor avresa varje fredag
BOKA NU! 0707-99 79 77
Karta!
Höjdpunkter

Les mer fakta om:
Hong Kong »
Guangzhou »


Hainan:
Sol och bad på egen hand. Inga guidade utflykter, men vi ger gärna tips till våra resenärer.


Vädret just nu!
Hong Kong »
Guangzhou »
Hainan, Sanya »
Dag för dag program
Hong Kong Guangzhou Hainan

RESOR TILL HONG KONG GUANGZHOU HAINAN

Vill ni uppleva en förlängd sommar? Följ i så fall med till Hong Kong,
Guangzhou och Hainan under bästa tiden i södra Kina.

Hong Kong:
Resan börjar med två dagar i Hong Kong med besök bl a till Victoria’s Peak och Repulse Bay. Vårt mycket fina 4-stjärniga hotell ligger mitt i shopping- och nöjesdistriktet ”The Golden Mile” alldeles i närheten av Shoppinggatan Nathan Road, som vi också bekantar oss med. Vi tittar även på det kända husbåtsområdet Aberdeen, (även om de flesta av båtarna numera har försvunnit).

Guangzhou (Kanton):
Efter två dagar tar vi snabbtåget (alt speedboat) till Guangzhou (Kanton). I 11-milionersstaden Guangzhou bor vi vanligen på Landmark International intill Pärlfloden ( www.hotel-landmark.com.cn ) eller annat centralt 4-stjärnigt hotell. Två gånger årligen hålls där världens största handelsmässa. Där beger vi oss till familjen Chens tempelområde, minnesplatsen efter Dr Sun Yat Sen (Zhongshan) och den imponerande parken Yuexiu. Under vår sightseeing hinner vi förmodligen med en avkopplande Téceremoni, samt shopping.

Hainan, Sanya, Yalong Beach:
Därefter tar vi ett tidigt flyg till Sanya och möts av vår transfer till Yalong Beach – Hainans bästa vatten och bästa stränder! Vårt 5-stjärniga hotell har allt man kan önska sig - givetvis strandläge! Den som vill spela golf eller göra någon utflykt på egen hand kan kontakta oss så hjälper vi till med detta. 5 middagar på vårt hotell valfria dagar ingår. Efter 9 nätter (10 dagar) tar vi flyget tillbaka till Guangzhou där vi avslutar med en avskedsmiddag. Men ytterligare en halv dag finns för att utforska omgivningarna innan vi tar oss till Hong Kongs Internationella flygplats för vidare färd hemåt.

Läs mer:
Program - Hong Kong Guangzhou Hainan

 © 2021 EURO CHN All rights reserved
  —  E-post: info@eurochn.se