EURO CHN Logo
Kinaresor
20 olika kinaresor avresa varje fredag
BOKA NU! 0707-99 79 77

KINARESOR

Vi arrangerar resor till hela Kina. Skräddarsytt efter önskemål; temaresor, affärsresor, skolutbyten, kultur, nöje, shopping. Resorna kan kombineras med tilläggspaket eller extra dagar för egna nöjen!

Alla våra resor till Kina ger dig maximalt för pengarna. Bekväma topphotell, moderna bussar som ger dig svalka under sommarhettan och värme vintertid. Vi anlitar noga utvalda restauranger och erbjuder utflyktspaket med personlig guidning som går utöver det mesta.

Kultur, historia, shopping, nöje Sol & bad - en resa till Kina erbjuder enormt mycket att se och uppleva. Tvekar du mellan två olika program eller inte vet vilken resa du ska välja? - tveka då inte att kontakta oss! Du finner alla våra ordinarie resor i menyn.

Alla våra ordinarie kinaresor går dessutom att förlänga med egna dagar, med tilläggspaket eller på egen hand. Vi flyger med Air China, Finnair eller SAS mellan Arlanda och Peking, Shanghai eller Hong Kong. Vi ordnar även anslutning inom hela norden till bästa möjliga pris.

Smärre justeringar kan förekomma i samtliga programupplägg och hotellalternativ. Förändringarna håller i så fall likvärdig eller ännu högre kvalité än i ursprungsprogrammet.

Att resa i Kina på egen hand
För den erfarne resenären som vill uppleva Peking på egen hand finns vårt lågprisalternativ "Peking på egen hand", normalt 8 dagar. Vi tror vi inte att du hittar något billigare... Trots detta bor du med våran budgetalternativ på bättre hotell (4-stjärnigt) än flertalet av de lyxalternativ som arrangörer erbjuder den svenska kinaresenären. Extradagar och Utflyktspaket kan beställas.

Är du inte intresserad av arrangerade Kinaresor utan önskar resa helt fritt inne i landet ger vi gärna förslag på ett startpaket med flyg och ett par hotellnätter som inleder din resa.

Vi beställer hotell inom hela Kina. Vi kan stoltsera med över 100.000 avtalshotell runt om hela världen, varav vi har lägstapris-garanti på över 3/4 av dessa! Vi kan därför lugnt påstå att du troligen inte hittar lägre priser på samma hotell om du bokar direkt på plats i Kina.

Vi samarbetar med Europeiska Reseförsäkringar och Solid för reseförsäkring och avbeställningsskydd.
Läs om resmålen och om Kina på våra faktaspäckade informationssidor»

 © 2021 EURO CHN All rights reserved
  —  E-post: info@eurochn.se